Cookie-kat és egyéb technológiákat használunk. Ezeket weboldalüzemeltetésre, statisztikákra, tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabására, valamint az így gyűjtött adatok média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel való megosztására használjuk. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal. Az Elfogadás gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. Hozzájárulása tartalmát a További beállítások alatt állíthatja be, amelyet bármikor módosíthat. Részletes cookie és adatvédelmi szabályzat.

Rólunk

Tedd felejthetetlenné rendezvényedet az Óbuda Kosher Catering segítségével! Több mint 10 éves tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy az eseményed az ízek és szolgáltatások tökéletes harmóniájában fog elmerülni. Bízd ránk az étkeztetést, hogy csak egymással és szeretteiddel kelljen törődnöd.

Óbuda Catering
A tökéletes partner a kóser catering biztosítására. Legyen szó céges rendezvényről, vagy privát eseményről szakértő csapatunk Magyarország bármely helyszínen biztosítja a hibátlan catering szolgáltatást a legmagasabb minőségben.
Ételrendelés
Bízd ránk a főzéssel járó fáradozást! Házias ételek otthonra a hét minden napján és vendégváráshoz.
Rendezvényhelyszín
Az Óbudai Zsinagóga Budapest legrégebbi zsidó imaháza. A felújítása óta üzemel a konyha is a zsinagógában.
Picture of the author

Történetünk

Kezdetben az Óbudai zsinagóga működését segítette a konyhánk, ami akkoriban a zsinagógai kiddusokat, és további kisméretű rendezvényeket szolgálta ki. Ahogy a hitközösség fejlődött, és számos új zsinagóga nyílt Pest megyében, úgy a konyha is átalakult, és néhány évvel ezelőtt egy komolyabb felújítást követően jelentősen megnőtt a kapacitás a nagyobb vállalásokhoz. Jelenleg az Óbuda Kosher Catering Magyarország egyetlen 100%-ban kóser ételeket biztosító catering cége. 

Óbuda Catering

Fontos számodra a kényelem, a megbízhatóság és az exkluzivitás is a nagyszerű ételek mellett?
Teljeskörű catering szolgáltatással gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról a céges és privát rendezvények során, legyen az babaváró, bár micvó, esküvő, születésnap, vagy egyéb céges esemény. 
Levesszük a terhet megbízóink válláról, és a rendezvény méretétől és tematikájától függetlenül alkalomhoz illő, személyre szabott csomagot biztosítunk, melynek változatos kínálatával és magas minőségével garantáltan elégedett lesz a vendégsereg.

a1744dbd-47a4-4707-81d5-1d8b57e3273f

Ételrendelés

Mi segítünk, hogy ne okozzon fejfájást a mindennapi ebéd elkészítése. Hétfőtől vasárnapig változatos ételeket kínálunk, és a sábeszi vacsoráról is gondoskodunk. Emellett, ha összejövetelt tervezel otthonodba, de nem szeretnél egyedül megbirkózni az ételek elkészítésével és beszerzésével, profi csapatunk biztosítja a kívánt ételeket!

6788c156-1e9f-415a-a102-d83fab0cdf42

Rendezvényhelyszín

Az Óbudai Zsinagóga Budapest legrégebbi zsidó imaháza. A felújítása óta üzemel a konyha is a zsinagógában, így a Catering neve vallási körökben szinte egybeolvad a zsinagógával. 

 

b8838cd0-c70f-4566-9f73-a7725bf59d1a